Rólunk

Itt talál információkat a cégünk által üzemeltetett web áruházról, melyet a már 15 éve kiválóan
működő, nagy nemzetközi beszállítói háttérrel rendelkező nemzetközi céggel közösen hoztunk létre:

Minőség – tisztaság - funkció

Ez a mottónk – partnercégünk tapasztalata, valamint kínálatunk a professzionális higiénia területén biztos alapot jelenthet, hogy a hazai megrendelőinket is magas színvonalon ki tudjuk elégíteni.
-tapasztalat
-széles választék
-bővülő kínálat
folyamatosan keressük, és megtaláljuk az új termékeket, újításokat, optimális lehetőségeket számos területen. Célunk, hogy ügyfeleinknek még jobb és igényesebb kiszolgálást kapjanak. Termékcsaládunkban megtalálhatóak a különböző higiéniai termékek, köztük a légfrissítők, adagolók ( asztali és falra szerelhető változatban ), fűtőberendezések ( bel,- kültéri változatban ), kéz,- hajszárítók, rovarölők,- csapdák, UV csövek, fóliák, humán,- állathigiéniai termékek, pelenkázók széles választéka ( fa, fém, rozsdamentes, design,gazdaságos, falra szerelhető, álló ) baba és gyerek bútorok, kiegészítők, számos praktikus és időnként nélkülözhetetlen termék, egy helyen. Számos ismert márkát megtalál nálunk, Dan Dryer, Koala Kare, stb.

A web áruház másik alapítója, a Szepamo kft, mely alapkínálatát tekintve, immár 8 éve honosította meg hazánkban a közösségi terek szagtalanítását, és illatosítását speciális, natúr, biológiai anyagok felhasználásával.. Tevékenységünk során partnereink részéről számos igény merült fel egyéb, higiéniai és kényelmi problémák megoldására. Ezért bővítettük szolgáltatásunkat, így kínálva teljes választékot már meglévő és jövőbeni partnereink részére egyaránt.

Az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelve várjuk megrendelését innovatív termékeinkre, és szolgáltatásainkra.


Elérhetőségeink:
Online Sales Kft
DIÓFA U. 18
2040 BUDAÖRS
Magyarországon
Tel: +36 (0) 30 695 8678
Fax: +36 (0) 23 234 40881
E-Mail: office@profi-higienia.com
Facebook: www.facebook.com/profi-higienia.com
Internet: www.profi-higienia.com

Várjuk hívását:
Hétfőtől péntekig 8.00 – 18.30 között

Utoljára megtekintett termékek